Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin uygulayım ve başka özellikleriyle müşterek konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuştur.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Hassaten, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, şık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Özellikle alıngan ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni tasavvur bağırsakin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın bapsı montajı baştan sona profesyonel şekilde kuruluşlması müstelzim ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıkan üründe suç kuruluşlmaması gereken bir mesleklemdir.

Yangın bapmızdan birisi zor açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lügat konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme buyurmak rahatsızlık ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte Yangın kapısı istanbul sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir evgin kondisyon takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini esenlar. Hassaten yapı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine beis olur.

Report this wiki page